Samen met Bram Eijgenhuijsen in B&B vol liefde

Sinds ik mijn atelier kocht in Zweden is er een vriendschap ontstaan met permacultuur boer Bram Eijgenhuijsen. Nu Bram mee doet aan het RTL programma B&B vol Liefde kom ik, omdat we veel met elkaar optrekken ook regelmatig in dit programma! Ik word in de eerste aflevering voor gesteld als: ‘De artstieke vriend van Bram”. Ook mijn kunstwerken zullen veel in beeld komen. Ontzettend leuk dat heel veel mensen dit gaan zien. Ik kan nog weinig over wat er allemaal gaat gebeuren in Bram’s B&B vol liefde, maar het word in ieder geval een fantastische show! wel ga ik de komende weken en maanden het een en ander laten zien in mijn vlog’s over hoe het was om onderdeel uit te maken van dit programma. 

De aftrap van Bram voor B&B vol liefde

 

Dit is hoe het allemaal begon. samen met de vrienden groep in Zweden kijken naar de aftrap van B&B vol liefde. Waarbij we met z’n allen keken hoe Bram een oproep deed naar de dame’s die Bram wel beter wilden leren kennen.  

 

 

Bram ziet zichzelf voor het eerst in b&b vol liefde!

Opzoek naar een kunstwerkje voor je geliefde of jezelf?

 

                    Ga naar de webshop!